Sæsonen sluttede brat, og tilbage står man efter en 10-1 sejr over ligaduksene fra Aalborg Pirates med spørgsmålet, kunne vi have gået hele vejen..?

Spørgsmålet står hen i det uvisse, og i disse dage har vi andre og vigtigere bekymringer at gøre os. Men midt i pandemien lever ishockeyen stadig og én af traditionerne herom skal ingen af Jer være foruden.

For på søndag den 3. maj afvikler Herning Blue Fox nemlig årets trøjeauktion Live på Herning Blue Fox’ Facebookside. Her kan du hoppe ind, og være med – og med afstand – til at byde de originale spillertrøjer fra en gylden sæson op, og hvem ved, måske endda være så heldig at løbe af med en eller flere af dem.

Vi starter auktionen kl. 13.00 og langt de fleste trøjer vil komme under hammeren på søndag. Enkelte er allerede solgt ved tidligere auktioner, og enkelte vil blive auktioneret løbende hen over sommeren, alt dette kan du danne dig et overblik over søndag.

Regler
Trøjerne bortauktioneres som sagt søndag. Alle bud starter ved minimum kr. 600,- og bydes op med minimum kr. 100,- pr. bud (bemærk, enkelte trøjer kan have en højere minimumsværdi). Vi skal nok give hver auktion så god tid at vi forhåbentligt får alle buddene med inden hammerslag, men lad være med at putte med buddet, da der kan være netværksmæssig forsinkelse, og du dermed så kan risikere, at dit bud ikke når at blive registreret.

Ved vundet hammerslag skal man sende en mail til bluefox@bluefox.dk med sine personlige oplysninger (navn, adresse, e-mail og mobilnummer samt trøje hjemme/ude samt spillernummer).

Herudover skal man overføre beløbet på MobilePay til 662945. Beløbet skal overføres med det samme, så vi kan registrere betalingen. Alle trøjer der ikke betales straks bliver sat til auktion igen, og byderen udelukkes fra yderligere budgivning!
Inden auktionen bedes du også tjekke beløbsgrænsen på din MobilePay, da du ellers kan være begrænset af en lav beløbsgrænse. Dette kan du gøre på MobilePay appen under indstillinger (tandhjulet), klik herefter på "beløbsgrænser" og tilslut NemID for at hæve grænsen.

Vi håber at se rigtigt mange af Jer deltage i vores Live auktion på Blue Fox’ Facebook side på søndag den 3. maj fra kl. 13.00


Ishockeyen i Herning lever i bedste velgående – trøjeauktion satte stor rekord Kæmpe forstærkning til Herning offensiven