Fredag er Blue Fox klar til deres tredje træningskamp, og deres anden i træk på hjemmebane. Modstanderen er Frederikshavn White Hawks, og pucken smides kl. 19.00.

Blue Fox startede med at tabe 3-1 ude mod Esbjerg i en kamp hvor holdet var langt fra stærkeste opstilling. I tirsdags kom SønderjyskE så på besøg i Herning, og her vandt Blue Fox 6-5 efter straffeslag. Et fint resultat af Bule Fox som igen var uden en lille håndfuld profiler, og som samtidig var bagude med 3-0 allerede i første periode.

Blue Fox var til den kamp uden Cam Brace, Reid McNeill og cheftræner Ben Cooper, der sammen med Daniel Nielsen alle ventes klar til aftenens træningskamp. Herudover mangles dog fortsat Anders Poulsen som stadig genoptræner efter en operation.

Frederikshavn White Hawks har ligesom Blue Fox spillet to træningskampe, og det er gået ganske godt. Det er blevet til en sejr på 3-0 over Aalborg og 6-0 over Odense. Frederikshavn kommer igen i denne sæson med en spændende stamme af egne unge danskere, suppleret op med nogle stærke udenlandske profiler.

Holdets store russiske profil Aleksandr Bumagin har til denne sæson fået en stærk landsmand ved sin side i form af Oleg Yashin. I målet har de hentet Mathias Seldrup som jo har fået sin opvækst i Herning, men i de sidste par sæsoner har været en stabil sidste skanse hos Esbjerg. Så Frederikshavn fortsætter stilen med at satse på danske målmænd, hvilket man kun kan have respekt for.

Pucken smides kl. 19.00.

Byens Rødder – Midtjysk vilje. Rigtig god kamp til alle på lægterne og ude foran skærmene for dem der i stedet følger kampen via livestream på metalligen.dk


Highlights Blue Fox - Frederikshavn White Hawks METAL LIGAEN: Kampprogrammet er klart