Coronaen hænger stadig tungt over os alle, og samtlige klubber kæmper en brav kamp i disse tider, hvor bekendtgørelser og ændrede forudsætninger på næsten daglig basis ændres, hvorfor det ikke er nemt at være fan eller klub i øjeblikket. Udfordringer er der mange af i hele samfundet, og det er ikke kun sporten, som er berørt. Opbakningen er kolossal fra både fans og samarbejdspartnere - ikke desto mindre står det klart, at forudsætningerne for levering af de forpligtigelser, vi har, ikke kan opfyldes under nuværende restriktioner. Derfor bliver alle Unlimited-kunder refunderet efter følgende model:

Eksempel:
99 kroner i abonnement om måneden
99 kr x 12 måneder = 1.188 kroner
1.188 kr / 24 grundspilskampe = 49,50 kroner pr. kamp

For hver afviklet hjemmekamp under restriktioner refunderes du som Unlimited-kunde med 49,50 kr. Dvs. har der været to kampe i september refunderes du med 99 kroner.

Lige nu udvikles teknikken omkring tilbagebetalingerne med vores gode samarbejdspartnere hos Venue Manager, hvorfor selve udbetalingerne først vil finde sted ultimo uge 42. Udbetalingerne fortsætter en gang om måneden, indtil vi igen kan sikre jer alle plads i jeres respektive hjemmebanearenaer.

80% reglen er ligeledes suspenderet (gældende fra sæsonstart) og vil først blive gjort gældende, så snart kapaciteten og rammerne tillader alles fremmøde igen.

Hvad skal jeg gøre som Unlimited-kunde for at få refusion
Du skal ikke gøre noget. Refusionen sker automatisk til alle. Skulle enkelte kunder være i restance har skiftet betalingskort eller andet – så bliver der ikke foretaget refusion, før disse forhold er på plads. Det forhold skal I alle selv sikre på jeres individuelle profiler.

Billetter til kampen den 9. oktober
Som Unlimited sæsonkortholder vil der igen til kampen den 9. oktober være et begrænset antal billetter, da vi fortsat kun må lukke 375 tilskuere ind til kampen. Det betyder desværre også, at vi ikke kan tilbyde alle sæsonkortholdere og sponsorer adgang til kampen. Derfor laver vi et først til mølle system, hvor du kan sikre den plads dit abonnement hører til – så længe der er mulighed indenfor de 375 tilskuere.

Der bliver åbnet for at lave sin billet til fredagens kamp på TIRSDAG D. 6/10 KL. 21.00

VIGTIGT – sådan gør du
For at blive én af dem med adgang til kampen på næste fredag mod Rødovre Mighty Bulls kræver det, at du sidder klar ved tasterne tirsdag aften og logger ind med din bruger på https://shop.bluefox.dk
Her skal du gå ind på mine billetter, og lave de pladser/sæsonkort om til billetter, som du ønsker. Du kan med andre ord KUN komme ind med den billet og ikke dit sæsonkort. Når der ikke længere kan laves om til billetter skyldes det, at der desværre ikke er flere pladser. Er du i tvivl om hvorvidt det er lykkedes dig at lave sæsonkortet om, kan dette nemt tjekkes på "mine billetter", hvor der udover dit sæsonkort også skal være en billet til kampen mod Rødovre.

Dette er den eneste måde at sikre adgang på, og der er kun et begrænset antal billetter, så skynd dig til tasterne, det er først til mølle. Vi appellerer naturligvis på det kraftigste til, at du kun henter billet til kampen hvis du rent faktisk også kommer, da der er mange som gerne vil afsted og se Byens Rødder.

Dansk Metal medlemmer
Der er også afsat en pulje af billetter til Dansk Metal medlemmer. De billetter kan trækkes indtil torsdag den 8/10 kl. 12.00. Herefter frigives eventuelle resterende billetter over i puljen til sæsonkortholdere.


Storspil af Simon Nielsen og Hernings defensiv i Aalborg Blue Fox skal et smut nord på