Herning Blue Fox holder liv i finaleserien med det yderste af kløerne efter endnu en sejr i Piraternes højborg. Det åbner nu op for billetsalget til endnu et drama på Kvik Hockey Arena.

Slutspillet 2023 har været en helt fuldstændig vanvittig en af slagsen, og ser man på det med de blå-gule briller, så har spillere og fans været igennem 3 hårde serier, hvor nerverne har hængt uden på trøjen.

Og der bliver nu bidt helt i bund på neglene, når serien går i sin 6. kamp - denne gang på Kvik Hockey Arena, og Blue Fox' mulighed for at tage den eneste sejr på hjemmebanen til nu. Ganske enkelt en nødvendighed, for fortsat at holde piraterne fra guldfadet.

Billetterne er sat til salg, og igen håber spillere og ledelse på en god opbakning fra både hjemmefans og udefans. Dog understreges det, at man iværksætter yderligere retningslinjer overfor udeholdets fans, og forventer at de således vil respektere de forskellige sektioner og udelukkende holde sig til at købe i egen udebanesektion, så man kan stå inde for både sikkerheden og vigtigst af alt den gode oplevelse for alle parter.

Således står det også skrevet i billetanvisningerne:

VIGTIGT UDEHOLDSFANS:
Billetter til gæstende fans er KUN gældende til udebanetribunen, og således ikke til hjemmeholdets stå- eller siddeplads afsnit. Såfremt udeholdsfans køber til en af hjemmebanetribunerne, VIL arrangøren af sikkerhedsmæssige årsager vælge at annullere billetten uden forudgående varsel!

Alle tilskuere kan blive anmodet, om at fremvise billeddokumentation indeholdende oplysninger om hjemmeadresse. Opholder en udebanetilskuer sig udenfor udebaneafsnittet og har vedkommende hjemmeadresse i Aalborg Kommune vil dette medføre øjeblikkelig bortvisning. Kan en tilskuer ikke fremvise billeddokumentation eller nægter en tilskuer dette, vil dette ligeledes efter kontrollørens skøn kunne medføre bortvisning.

Endnu en gang i håbet om forståelse for at vi ikke har en hal med plads til 6000 tilskuere, så glæder vi os til den 6. finalekamp om det danske mesterskab på Kvik Hockey Arena

IT'S HOCKEYTIME!!!


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Herning Tre matchbolde til Aalborg