Fredag aften starter de midtjyske tropper dette års Metal Liga-ræs med et opgør mod værterne fra Odense Bulldogs. Pucken smides til første face-off klokken 19.00 i Spar Nord Arena i Odense.

Endelig er det blevet tid til premieren på Metal Ligaen anno 2022/23. Her venter der igen en match mod de fynske hunde. De blå-gule ræve skal bevise, at forarbejdet med indkøb og is-forberedelser har været tilstrækkelige. Der skal sikres et godt udgangspunkt, hvor tre point på kontoen samt et godt spillemæssigt indtryk vil lune efter seks træningskampe med blandede resultater.

I løbet af træningskampene har Blue Fox-spillerne to gange mødt Odense Bulldogs. Udfaldet er i begge kampe endt med nederlag, dog med det i mente at Herning-mandskabet har været hårdt plaget af skader på samtlige positioner. Hårdt, intenst og fysisk spil på isen har præget de to test, hvor særligt fynboerne har spillet med en play off-mentalitet fra starten.

Tilskuere og fans kan derfor forvente et intenst – nærmest drabeligt – opgør allerede fra første puck-kast i dette års turnering. Blue Fox Support har tilmed sat fuld blus på opbakningen til premieren. To fyldte busser med over 110 supportere tager turen til Fyn, og busturen er gratis uanset om man er medlem af Blue Fox Support eller ikke.

Der er udsigt til en vaskeægte hockey-lækkerbisken med fart, intensitet og forhåbentligt nogle flotte scoringer fra Blue Fox-holdet.

SPAR OPRETTELSEN TIL OG MED 16/09 OG FIND DIT UNLIMITED HOCKEY-ABONNEMENT HER:

https://shop.bluefox.dk


Blue Fox vandt i overtid i intens kamp i Odense 1-0: Kulda afgjorde i overtiden i Esbjerg og Hernings sidste testkamp