Uden at have spillet, har Blue Fox i weekenden kvalificeret sig til sæsonens Final4. Dermed er første milepæl opnået, og nu handler det om at etablere sig i den øverste del af ligaen, samt ikke mindst at stabilisere spillet.

Onsdag aften venter arvefjenderne fra Esbjerg, og det er en modstander der altid er svær at spille mod:

”Vi ser altid frem mod lokalderby, og Esbjerg plejer altid sætte sig op når de gæster Kvik Hockey Arena”, siger sportschef Martin Struzinski inden kampen. ”Vi er forberedt på at de kommer med fart, fysik og masser af intensitet”.

Blue Fox har spillet stabilt på hjemmebane denne sæson, men alligevel er der en bedrift spillerne er ekstra opsatte på inden kampen mod Esbjerg:

”Vi er kommet godt fra start på hjemmebane i denne sæson og vil lige som tidligere komme ud med overskud og sætte os på kampen fra start.

Esbjerg er det eneste hold i ligaen vi mangler at vinde over, så vi skal komme ud med kvalitet i puckomgangen samt være skarpe i vores afslutninger ud fra en stærk kontrolleret defensiv”, slutter Martin af.

Blue Fox er fortsat sygedomsramt, så hvem der er friske til at spille, vil vise sig op til kampen onsdag. I denne uge har Mathias Bau, Jarkko Malinen og Thomas Andersen ikke været en del af træningen.

Kampstart er onsdag klokken 20.15 på Kvik Hockey Arena, og billetter kan købes her.

Læs kampprogrammet herunder:


Rutsjebanetur i Herning endte med hjemmesejr i overtiden Herning tæt på Metal Final4 efter sejr i straffeslag