Der ventede alle Blue Fox fans en forsinket julegave i form af offentliggørelsen af en kontrakt med den 26-årige finske wing Teemu Pulkkinen.

”Han kommer til et meget kompetitivt hold, og skal være med til at presse konkurrencen om pladserne og vigtigst af alt at styrke bredden”, som sportschef Martin Struzinski udtaler til bluefox.dk.

Han får dog ikke debut i fredagens kamp, da han først lander i Danmark sent fredag eftermiddag.

Dermed er det samme trup som vandt 5-2 onsdag aften i Herlev, som skal forsøge at bygge videre på form i fredagens hjemmekamp mod netop Herlev Eagles.

“Det var en forløsning at vinde I Herlev og få overstået den første kamp efter den lange pause som altid vil være svær at spille”, Daniel K. Nielsen torsdag eftermiddag til redaktionen.

”Vi blev bedre og bedre som kampen skred frem, og det føltes godt efter kampen. Så vi forventer at spillet sidder endnu bedre til hjemmekampen så vi ikke skal tænke så meget over hvor hinanden står.

Vi skal fortsat have respekt og være opmærksom på deres stærke offensiv og være tålmodig i vores puckomgang – så vil chancerne også opstå”, slutter Blue Fox kaptajnen af.

Blue Fox stiller i samme opstilling som til kampen onsdag aften, dog med Emil Kruse tilbage i målet.

Kampstart er fredag klokken 18.00 på Kvik Hockey Arena, og kampen kan streames på TV2play fra klokken 17.55.


Highlights Blue Fox - Herlev Eagles Sulten finne stempler ind hos Blue Fox offensiven