Efter at Blue Fox i denne uge kortvarigt var på ligaens førsteplads, skal spillerne nu forsøge at hente vigtige point i Esbjerg skøjtehal mod Energy.

En meget svær udekamp, hvor Blue Fox får mulighed for at revanchere den første kamp i det sydvestjyske mellem de to hold, da denne endte med sejr til Esbjergenserne.

Esbjerg er det hold der har scoret næstflest mål i Metalligaen, samtidig med at de er det hold der har lukket flest ind. Dog fik de lukket helt af bagude i deres sidste kamp (5-0 mod Aalborg), så der skal være fokus på ikke at lukke for mange mål ind defensivt, hvis kampen skal ende med sejr til byens rødder.

“Vi har I den seneste uge fået bedre styr på vores defensiv, og det er også en nødvendighed at have fokus på mod Esbjerg, da de er et af de bedste offensive hold i ligaen med mange dygtige offensive backer som er gode til at understøtte spillet frem ad banen” udtaler Martin Struzinski torsdag eftermiddag.

”Hvis vi formår at stå kompakt i midt zonen og vinde vores nærkampe i egen zone, vil det også genere de nødvendige målchancer for at vinde kampen mod Esbjerg.

Vi ved fra tidligere kampe mod Esbjerg at det med stor sandsynlighed bliver tæt, intens og fysisk så ved at minimere vores personlig fejl har vi en chance for at vinde kampen”, slutter sportschefen af.

Blue Fox er fortsat uden de unge U20 landsholdsspillere, og så vurderes det fredag formiddag efter træning om Mathias Bau kan spille kampen.

Husk at kampen i Esbjerg kan ses live fredag aften fra klokken 18.00 på TV2Play.


Foreløbig ingen væsentlige ændringer i tilskuersituationen Kunne du tænke dig en plads på første række?