Ishockeyens højtid, slutspillet er sæsonens suveræne højdepunkt. Vi glæder os altid til det, men kan snart ikke holde spændingen ud når vi står i det.

I aften står der 2 mandskaber på blue line, spændte og klar, til at spille den altafgørende kamp 7, og for det ene hold bliver fredagens udekamp det første finaleslag mod Aalborg, mens det andet hold må se sig hensat til et bronzeopgør mod Herlev.

Herning Blue Fox og Esbjerg Energy har i den grad givet de danske ishockeyfans en rutschebanetur indtil videre i denne semifinaleserie. 3-3 er stillingen efter at Esbjerg har kæmpet sig tilbage i serien til denne sidste kamp på godt og ondt – vinderen tager det hele…

Og siden sidste fløjt i Esbjerg har der været knald på billetsalget, hvor udebaneafsnittet blev udsolgt på blot 2 timer – hockeyfeberen lever i den grad, og her godt 9 timer før faceoff er der under 100 billetter tilbage til salg. Så med andre ord bliver det igen et stuvendes fyldt Kvik Hockey Arena der åbner dørene til semifinalegyseren.

Vi opfordrer naturligvis til at folk kommer i rigtigt god tid, så alle er på plads inden kampen starter kl. 19.30. Husk halstørklædet, og klappesalven, så Blårævene kan få den bedst mulige opbakning til dagens skæbnesvangre opgør.

IT’S HOCKEYTIME!


Interview Christian Mieritz HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Herning