Blue Fox og flere sponsorer inviterer til fadølsfest og gratis hockey, når kvartfinalerne starter på Kvik Hockey Arena fredag aften.

Det betyder at man for 50 kr. kan tilkøbe alt det fadøl man kan drikke på én time (Fra kl. 17.00-18.00), mens adgangen til selve kampen mellem Herning Blue Fox og Rungsted Seier Capital er gratis, hvis man har sikret sig billet.

Og der er allerede nu næsten udleveret alle de billetter der er til fri afhentning i Blue Fox shoppen, hvortil skal regnes alle med Unlimited abonnement samt andre typer sæsonkort som bare skal vise deres normale billet for at få adgang til kampen.

Dermed vil der sandsynligvis blive meldt udsolgt og fuldt hus til kampen, og der er derfor iscenesat alt til en fed fest, med fart på skøjterne og god stemning på lægterne.

"Så er det endeligt blevet tid til slutspillet, noget alle på og omkring holdet har set frem til siden sommertræning startede”, lyder det kort fra en travl sportschef Martin Struzinski til redaktionen dagen før kampen.

”Det bliver fedt med mange feststemte folk på tribunerne og en god fredagsstemning som startskud på slutspillet. Det er vigtigt for os med den flotte opbakning", slutter Martin af.

Der er kampstart fredag klokken 19.00 på Kvik Hockey Arena, og der er i skrivende stund stadigt meget få billetter tilbage som kan bestilles her.


UDSOLGT i Herning - dog få billetter til udebanetilskuere VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Herning